Iværksætter og Investor

Siden 2013 og frem til nu har jeg været involveret i 8 start-ups – og flere investeringer og projekter er på tegnebrættet.

Jeg investerer oftest sammen med andre investorer fra Danish Business Angels (DanBAN) netværket, hvor jeg til dagligt tager mig af al pre-screening af startups og udvælger deltagere til netværkets månedlige pitch events. Hvis du vil deltage i én af DanBANs pitch events skal du oprette en profil her.

Du kan se en liste over mine tidligere og nuværende investeringer nedenfor.

sepior

Sepior ApS

2013 - 2018
apisoft

Apiosoft ApS

2013 - 2019
wavepiston

Wavepiston A/S

2016 - ?
mdundo

Mdundo.com A/S

2018 - ?
likvido

Likvido ApS

2018 - ?
meetinvr

MeetinVR ApS

2018 - ?
meploy

Meploy ApS

2018 - ?
officehub

OfficeHub ApS

2018 - ?

Hvad investerer jeg i?

Ny teknologi

Forbedret livskvalitet

Et passioneret team

Forøget produktivitet

Hvor meget investerer jeg typisk for?

Skal vi arbejde sammen?